Dongguan Fifth Metal Co., Ltd.

4 ting, der påvirker kvaliteten af ​​din plastiske CNC -bearbejdningsprototype

Slip tid: 2023-05-24 14:20:16  Hits: 7

YOU kan tro, at vi kan få plastikprototype af god kvalitet på den samme CNC -bearbejdningsprototype som metalbearbejdning. Men faktisk er der forskellige til bearbejdning af plastprototype, hvis du går videre med metalbearbejdningsmåde, får du muligvis ikke delen i din forventning. Lad os her dele de ting, der påvirker kvaliteten af ​​din plastiske CNC -prototype.


1. Plastmateriale

comparing med metal, plast er lettere at bryde, gåned og ridse. Hvis du designer til at gå videre med plast, skal du bekræfte egenskaberne ved at vælge plast og sørge for, at det er stærktnok til dine produkter.


2. CNC -bearbejdningsprogrammering

a plastikprototype skal bearbejdes i godt-reguleret, vi skal starte fra ru bearbejdning og derefter fin bearbejdning, fortsætte med at bruge den lille fodring og maskinen prototype trin for trin. Den store fodring bringer altid stress og forårsager fordrejning i plast, især for POM og glasfyldt plast.


3. Cutter

different fra metalbearbejdning, vi bør ikke bruge den samme skærer til at fjerne den samme dybde af plast. Da plasten er blødere og lettere at smelte, skal du prøve at skære plasten lidt efter lidt.


4. Afkøling

using af kølevæsken kan reducere varmen hævning og materiale, der udvides under bearbejdning, prototypedelen kommernøjagtigt ud, og skærerens levetid kan udvides.


if du ville Kan lide at lære mere om detaljerne og arbejde på ditnæste projekt, kontakte os for et gratis tilbud, vi er specialiserede i CNC -bearbejdningsprototype og fremstilling af lavt volumen, vores ekspertteam giver den bedste løsning til dig.

Tidligere: Fremstilling af komplekse kompone...

Næste: En oversigt over CNC -bearbejdnin...